BIO a RAW kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C. Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo z Peru pěstované podle pravidel ekologického zemědělství.
Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrliny a dalších jídel.
Vhodné k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší, proteinových a ovocných nápojů nebo do dezertů v syrovém stavu, na pečení a přípravu dalších studených a teplých jídel.
BIO maca čoko latte je směsí ve formě prášku pro přípravu lahodného nápoje čokoládové chuti. Kromě maca a kakaového prášku obsahuje také skořici a kokosový cukr.
BIO pražená mletá káva Zdravý den® pochází z Peru z oblasti Chanchamayo v srdci deštného pralesa. Jedná se o 100% kávu Arabica odrůd Typica, žlutý a červený Bourbon, Cattura a Pache. Kávové keře rostou v nadmořské výšce od 1400m do 1900m ve stínu velkých stromů deštného pralesa s respektem k životnímu prostředí a původní krajině. Pěstují se podle pravidel ekologického zemědělství. CZ-BIO-002
BIO čokoláda obsahuje 70% kakaa. Vyrábí se ručně podle tradičních receptů děděných z generace na generaci. K výrobě čokolády se používají nepražené kakaové boby vzácné odrůdy Criollo s vysokým obsahem kakaového másla, které se pěstují v provincii Satipo v Peru na okraji Amazonského pralesa a jsou vysoce ceněné pro svou bohatou škálu ovocných a kořeněných chuťových odstínů a vyjímečné aroma.
Vhodné k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší, proteinových a ovocných nápojů nebo do dezertů v syrovém stavu, na pečení a přípravu dalších studených a teplých jídel.
BIO pražená mletá káva Zdravý den® pochází z Peru z oblasti Chanchamayo v srdci deštného pralesa. Jedná se o 100% kávu Arabica odrůd Typica, žlutý a červený Bourbon, Cattura a Pache. Kávové keře rostou v nadmořské výšce od 1400m do 1900m ve stínu velkých stromů deštného pralesa s respektem k životnímu prostředí a původní krajině. Pěstují se podle pravidel ekologického zemědělství. CZ-BIO-002
BIO pražená mletá káva Zdravý den® pochází z Peru z oblasti Chanchamayo v srdci deštného pralesa. Jedná se o 100% kávu Arabica odrůd Typica, žlutý a červený Bourbon, Cattura a Pache. Kávové keře rostou v nadmořské výšce od 1400m do 1900m ve stínu velkých stromů deštného pralesa s respektem k životnímu prostředí a původní krajině. Pěstují se podle pravidel ekologického zemědělství. CZ-BIO-002
BIO čokoláda obsahuje 40% kakaa. Vyrábí se ručně ve Francii podle tradičních receptů děděných z generace na generaci. K výrobě čokolády se používají nepražené kakaové boby vzácné odrůdy Criollo s vysokým obsahem kakaového másla, které se pěstují v provincii Satipo v Peru na okraji Amazonského pralesa a jsou vysoce ceněné pro svou bohatou škálu ovocných a kořeněných chuťových odstínů a vyjímečné aroma.
BIO a RAW kakaové máslo z bobů vzácné odrůdy Criollo z Peru.