Dulse BIO prášek 100g
BIO dulse v prášku je mořskou řasou (Palmaria palmata), která vyrostla v čistém prostředí chladných vod kanadského pobřeží. Má vějířovité listy tmavě červené barvy.
Existuje 9 produktů.
BIO dulse v prášku je mořskou řasou (Palmaria palmata), která vyrostla v čistém prostředí chladných vod kanadského pobřeží. Má vějířovité listy tmavě červené barvy.
BIO kelp v prášku je mořskou řasou (Ascophyllum nodosum) patřící mezi chaluhy, která vyrostla v čistém prostředí kanadského pobřeží.
BIO kelp v prášku je mořskou řasou (Ascophyllum nodosum) patřící mezi chaluhy, která vyrostla v čistém prostředí kanadského pobřeží.
BIO Matcha Zdravý den® je druh zeleného čaje v prášku, pěstovaný podle pravidel ekologického zemědělství. Čerstvé čajové lístky se rozemelou na jemný prášek světle zelené barvy, ze kterého je možné připravit tradiční matcha čaj nebo lze prášek použít na přípravu studených nápojů, kulinářských specialit, či přidat do smothie, koktejlů nebo dezertů.
BIO dulse Zdravý den® vločky jsou mořskou řasou (Palmaria palmata), která vyrostla v čistém prostředí chladných vod francouzského pobřeží na skalách v oblasti mezi vysokým a nízkým přílivem. Má vějířovité listy tmavě červené barvy. Sklízí se ručně, jakmile listy dorostou délky 20-40cm.
BIO agar Zdravý den® prášek je výbornou alternativou želatiny. Přírodní želatinový prášek agar (také agar agar) se vyrábí z mořské řasy, která vyrostla v čistém prostředí chladných vod francouzského pobřeží. Agar je bez chuti a bez zápachu. Vhodný pro vegetariány i vegany.
BIO nori Zdravý den® vločky jsou mořskou řasou (Porphyra sp.), která vyrostla v čistém prostředí chladných vod francouzského pobřeží. Nori je červená řasa s černo-fialovým melírem. Mořská zelenina má jemnou strukturu a jemnou chuť. Sklízí se ručně. Používá se na vaření, do polévek, omáček, na dochucení salátů, smoothie a jiných pokrmů. Lze ji použít i jako koření nebo náhradu soli. Vhodná pro vegetariány i vegany.
BIO wakame Zdravý den® vločky jsou mořskou řasou (Undaria pinnatifida), která vyrostla v čistém prostředí chladných vod francouzského pobřeží. Tato mořská zelenina má velmi jemnou strukturu a sladkou a mírně jódovou příchuť. Sklízí se ručně. Používá se na vaření, do polévek, omáček, na dochucení salátů, smoothie a jiných pokrmů. Lze ji použít i jako koření nebo náhradu soli. Vhodná pro vegetariány i vegany.