Existuje 8 produktů.
Červená řepa BIO 250g
BIO červená řepa je oblíbená u osob, které vyznávají fyzicky náročné a vytrvalostní sporty. Díky sladké chuti ji lze použít do nápojů, na pečení nebo na dochucení různých jídel. Má vysoký obsah vlákniny.
Smrkové výhonky BIO 30g
BIO smrkové výhonky v prášku se připravují z mladých světlezelených konců smrkových větviček, které se sbírají ručně ve volné přírodě v čistém prostředí odlehlých estonských lesů. Suší se lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku. Usušené výhonky se následně rozemelou na jemný prášek. Lyofilizace je šetrný způsob sušení, který v prášku zachovává všechny obsažené živiny.
Borůvky lesní BIO sušené...
BIO borůvky jsou sušené celé plody brusnice borůvky, které se sbírají ručně ve volné přírodě v čistém prostředí odlehlých estonských lesů.
Brusinky BIO sušené mrazem 20g
BIO brusinky jsou sušené celé plody brusnice brusinky, které se sbírají ručně ve volné přírodě v čistém prostředí odlehlých estonských lesů. Suší se lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku. Lyofilizace je šetrný způsob sušení, který v plodech zachovává všechny obsažené živiny. Na přípravu 20g sušených brusinek je potřeba přibližně 200g čerstvě nasbíraných brusinek.
Borovicové pupeny BIO 30g
BIO borovicové pupeny v prášku se připravují z mladých konců borovicových větviček, které se sbírají ručně ve volné přírodě v čistém prostředí odlehlých estonských lesů. Suší se lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku. Usušené pupeny se následně rozemelou na jemný prášek. Lyofilizace je šetrný způsob sušení, který v prášku zachovává všechny obsažené živiny. Užívání borovicových pupenů podporuje normální funkci dýchacího systému. Vhodný pro vegetariány i vegany.
Jahody BIO sušené mrazem 20g
BIO jahody Zdravý den® jsou sušené celé plody, které se suší lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku. Lyofilizace je šetrný způsob sušení, který v plodech zachovává všechny obsažené živiny.
Maliny BIO sušené mrazem 20g
BIO maliny Zdravý den® jsou sušené celé plody, které se suší lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku. Lyofilizace je šetrný způsob sušení, který v plodech zachovává všechny obsažené živiny.